~| Yestd-2d-2moro |~

welcome

Me....will write about anything comes in my mind... my life journey.. my yumemiru... and my loves one...

Krisis Rumah Tangga


Pagi ni aku nak bercerita sedikit pasal krisis rumah tangga. Aku dikejutkan oleh pertanyaan seorang kawan aku malam tadi. Memandangkan die mengikuti perkembangan blog aku, jadi die cuba untuk berkongsi sekiranya aku ada sebarang masalah yang boleh diluahkan kepadanya. Sebab utama die bertanya, kawan aku punye kawan dan kawan die..leh faham ke.? wakawka.. macam akulah suka luah2 kat blog tapi secara abstrak, bukan terang terangan, blog 'die' mempunyai maksud yang mendalam. Kawan kepada kawan aku ni tak bertanyalah apa masalah sebenar kawan die tu sebab berhasrat tak nak campor tangan urusan rumah tangga orang. Dan Yesterday, pasangan ini mati. Pasangan ni ada seorang anak, katanya baby lagi.. Aku lah..kesiannyaa... So kawan pada kawan aku ni rasa regret sebab tak membantu, tak tanya masalah 'die'. Ni news tentang die di harian metro.

So, disebabkan itulah, kawan aku ni cube bertanya pada aku apa masalah aku sebenarnya. Hahaha.. aku tergelak sebab masalah aku bukannye besar sgt pon.. ngada ngada jek... masalah yang orang lain pon alami juga (aku rasalah).. tapi sometimes kan kita emosi. perempuan.. fefaham jekla.. so bila emosi tidak stabil, mulalah sot2.. pikir macam, etc..

Pagi ni aku saja2lah search artikel tentang rumah tangga dan terjumpa satu artikel yang tak kurang menariknya untuk tatapan semua yang dah berumah tangga.. hehe

Artikel tentang rumah tangga

Tapi pada aku berkata-kata memang senang, nak melakukan memang susah. Tapi kita kena cuba jugak kan... jia you!

Taylor Swift & Coldplay - Instrumental


Bloggers, lets listen to this instrumental songs combination of Love Story from Taylor Swift and Coldplay. Bery the besttt... One of my fren feel like to cry after listening to this music. Haha. Can see the video at my Fren's Blog also : Rohayu


video
Blog Widget by LinkWithin